AJANKOHTAISTA 

Vuosikokous 9.4.2021

Vuosikokous 9.4.2021

Suomen Olutseuran jäsenten sähköpostiin saapui viime perjantaina vuosikokouskutsu. Kokous järjestetään perjantaina 9. huhtikuuta...

Suomen Olutseuran uudet nettisivut on julkaistu!

SOS:n uudet sivut saatiin julki 25.3.2021. Kiva että löysit seuraamme. Tervetuloa ja kippis!

SOS FACEBOOK

Suomen Olutseura ry

Suomen Olutseura ry:n jäseneksi voi liittyä jokainen 18 vuotta täyttänyt hyvämaineinen henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.
Suomen Olutseura ry
Suomen Olutseura ry
Suomen Olutseuran toimintaa pyörittää 15-päinen hallitus, josta löytyy monenlaista makua ja tekijää. Jäsenet vastasivat kolmeen tiukkaan olutaiheiseen kysymykseen, jotka paljastavat mahdolliset sidonnaisuudet ja taustamotiivit omalla seuratoiminnalle.

👉 https://suomenolutseura.fi/hallitus-2021-esittelyssa/
Suomen Olutseura ry
Suomen Olutseura ry
🍻 Suomen Olutseura toivottaa kaikille seuraajilleen erinomaista vappua!

🎈 Vappuvitsien laadukkaassa hengessä kerrottakoon, että vaikutamme myös Instagramissa, joten jos et jo seuraa, kannattaa viimeistään nyt seurata seuraa.

https://www.instagram.com/p/COSSPZ8Bj36/
Suomen Olutseura ry
Suomen Olutseura ry
K: Mitä yhteistä on pahvilla, mädällä kananmunalla, etikalla ja hiellä?

V: Ne ovat kaikki oluen virhemakuja.

Tämä tiedonmuru ja paljon lisää luvassa Olutliiton ja Panimomestariyhdistyksen virtuaalisessa virhemakukoulutuksessa, joka järjestetään 24. toukokuuta klo 13 - 16.

Koulutus on ilmainen, mutta siihen osallistujilta vaaditaan jonkin Olutliiton jäsenseuran jäsenyys. Mikä onni siis, että Suomen Olutseura on Olutliiton jäsen!

Koulutukseen osallistut seuraavalla tavalla:

1. Maksa SOS:n jäsenmaksu tälle vuodelle. Jos et vielä ole jäsen, liity tästä: https://suomenolutseura.fi/liity-seuraan/

2. Laita meiliä 20.5. mennessä osoitteeseen puheenjohtaja@olutliitto.fi, ja kerro siinä nimesi lisäksi, että olet Suomen Olutseuran jäsen.

3. Klikkaa itsellesi muistiin Fb-tapahtuma, josta löytyy myös iltapäivän tarkempi ohjelma. HUOM. Tähän Fb-tapahtumaan osallistuminen ei siis riitä, vaan kts. kohdasta 2. miten ilmoittautuminen tapahtuu! https://www.facebook.com/events/476340030376295/

4. Tarkkaile sähköpostiasi 23.5., jolloin sinne kilahtaa osallistumislinkki seuraavan päivän koulutukseen.

5. Osallistu koulutukseen & sovella sitä jatkossa olutta nautiskellessasi!
Suomen Olutseura ry
Suomen Olutseura ry
Suomen Olutseuran hallituksen jäsen Johanna kävi viikonloppuna ajelemassa pyörällä kolmen kunnan alueella, ja vieraili Salama Brewing Companylla, ja Keran halleilla Tired Uncle Brewing Co.:lla ja 8-Bit Brewingilla, jonne avaa myöhempänä ajankohtana myös Masis Brewery.

Matkaa kertyi Helsingin Pasilasta Espooseen ja Kauniaisiin ja takaisin noin 34 km, tiet olivat mukavia ajaa ja sää mitä mainioin.

Olisiko jäsenistöllä kiinnostusta vastaaviin ohjattuihin olutpyöräretkiin? Reittiin pystyy yhdistelemään myös esim. Otaniemessä sijaitsevat Olarin Panimon ja Fat Lizard Brewing Co.:n, ja kilometrejä muokkaamaan porukan jaksamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Kerro kommentteihin, kiinnostaako yhteisfillarointi ja millä panimolla vierailu olisi erityisen mieluisaa. 🚲🍻
Suomen Olutseura ry
Suomen Olutseura ry
Olutpostin uutiskirje 15.4.2021.
Suomen Olutseura ry
Suomen Olutseura ry
Mietitkö miten liittyä Suomen Olutseuran jäseneksi?

Jäsenille tiedossa ainakin maaliskuussa tehdyn seuraportterin maistelua niin pian kuin se säädösten puitteissa on mahdollista, kesä-piknik tai kaksi Lapinlahdessa, ja todennäköisesti jotain muutakin! Jäsenetuna myös Olutposti-lehti kotiin kannettuna.

Tervetuloa, tästä näin: https://suomenolutseura.fi/liity-seuraan/

SOS INSTAGRAM