Vuosikokous 9.4.2021

Suomen Olutseuran jäsenten sähköpostiin saapui viime perjantaina vuosikokouskutsu. Kokous järjestetään perjantaina 9. huhtikuuta...

Suomen Olutseuran uudet nettisivut on julkaistu!

SOS:n uudet sivut saatiin julki 25.3.2021. Kiva että löysit seuraamme. Tervetuloa ja kippis!

SOS FACEBOOK

Suomen Olutseura ry

Suomen Olutseura ry:n jäseneksi voi liittyä jokainen 18 vuotta täyttänyt hyvämaineinen henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.
Suomen Olutseura ry
Suomen Olutseura kiittää Suuret Oluet – Pienet Panimot Helsinkiä. Toivottavasti tilanteen niin salliessa nähdään elokuussa Turussa ja Oulussa ja syyskuussa Vantaalla!
Suomen Olutseura ry
Suomen Paras Olut -semifinalistit ovat selvillä! Yhteensä 89 olutta yli 400 kilpailuun osallistujasta selvisi tähän vaiheeseen. Lista on aakkosjärjestyksessä ja Suomen Paras Olut sekä sarjojen voittajat julkaistaan syyskuussa myöhemmin tarkennettavana ajankohtana.

Löytyytkö listalta omaa suosikkia? Jos ei, niin hyvin on aikaa maistella vaikka kaikki läpi ennen voittajan selviämistä!
Suomen Olutseura ry
Kaksi tuntia ja SOPP Helsingin portit aukeavat Kaisaniemenpuistossa!

Suomen Olutseuran hallituslaisia on mukana menossa melkein päivittäin. Jos bongaat purppuranpunaisen SOS-paidan, tule rohkeasti juttelemaan tai vain kippistämään lempioluellasi.

Eilen saapuneessa jäsenkirjeessä lisätietoa perjantaisesta jäsenedusta ja yhteisestä olutkierroksesta. Kierroksen vetää hallituksen puheenjohtaja Juha Sinisalo.

Tuu mukaan!

Etkö ole vielä jäsen? Liittymään tästä 👉 https://suomenolutseura.fi/liity-seuraan/
Suomen Olutseura ry
📣 Mitä? Olutliitto selvittää anonyymilla kyselyllä olut- ja panimoyhteisöjen syrjintä- ja häirintäkokemuksia.

📣 Miksi? Viime aikoina sosiaalisen median ryhmissä on virinnyt keskustelua alalla tapahtuvasta häirinnästä ja syrjinnästä. Koska Olutliitto ja sen jäsenjärjestöt haluavat edistää läpinäkyvää ja avointa ilmapiiriä panimo-ja olutalalla, halutaan kyselyn avulla kerätä kokemuksia sekä työsyrjintä- että häirintäkokemuksista linkistä löytyvällä kyselyllä.

📣 Miten? Voit vastata kyselyyn nimettömänä. Vastauksiasi ei myöskään julkaista ilman lupaasi.

Bissekesä 2021.
Kuva: Jouko Luttinen
Suomen Olutseura ry
KESÄKUVAKISA SUOMEN OLUTSEURAN JÄSENILLE!

Tee oluttuotteista visuaalinen olutruno, mietelause tai julistus, kuvaa se, ja osallistu kesäkisaan, jossa pääpalkintona on kahden hengen sisäänpääsy valitsemaasi Suuret Oluet, Pienet Panimot -tapahtumaan (Helsinki, Turku, Oulu, Vantaa). Kakkossijalle yltäneet kaksi parasta palkitaan hienoin SOS-lippiksin!

Voit osallistua kisaan:
* Facebookissa liittämällä kuvasi tämän postauksen kommentteihin.
* Instagramissa tägäämällä kuvaasi @suomenolutseura + tunnisteen #olutruno2021.
* Sähköpostitse (olut ät suomenolutseura piste fi).

Parhaan olutrunon valinnan tekee armoitettu Suomen Olutseuran hallituksen jäsenten raati. Voittajakuvat julkaistaan SOS-somessa!

Kisa päättyy tiistaina 27.7.

Ohessa englanninkielistä esimerkkiä pääkaupunkiseudun panimojen käteen sattuneista tölkeistä. Ole parempi, hauskempi ja luovempi, ja osallistu kilpailuun!

SOS INSTAGRAM