AJANKOHTAISTA 

Vuosikokous 9.4.2021

Vuosikokous 9.4.2021

Suomen Olutseuran jäsenten sähköpostiin saapui viime perjantaina vuosikokouskutsu. Kokous järjestetään perjantaina 9. huhtikuuta...

Suomen Olutseuran uudet nettisivut on julkaistu!

SOS:n uudet sivut saatiin julki 25.3.2021. Kiva että löysit seuraamme. Tervetuloa ja kippis!

SOS FACEBOOK

Suomen Olutseura ry

Suomen Olutseura ry:n jäseneksi voi liittyä jokainen 18 vuotta täyttänyt hyvämaineinen henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.
Suomen Olutseura ry
Suomen Olutseura ry
Suomen Olutseurakin on mukana luovuttamassa!

🩸 Tänään 14.6. vietetään Maailman verenluovuttajien päivää. Suomen Olutseura perusti viime vuonna Veripalveluun oman VeriRyhmänsä, ja 2020 luovutuksia tulikin hienosti startin jälkeen puolessa vuodessa 10 käyntiä.

🩸 Vuonna 2021 SOS on asettanut tavoitteeksi vähintään tuplata viime vuoden VeriRyhmä-käyntinsä.

🩸 Kun siis seuraavan kerran käyt luovuttamassa, muistathan mainita olevasi osa Suomen Olutseuran VeriRyhmää. Paitsi että teet hyvän teon ja autat konkreettisesti, olet osa porukkaa, joka tuo SOS:lle näkyvyyttä Veripalvelun sivulla.

🩸 P.S. Kesällä tuppaa olemaan luovuttajista pulaa. Vaikka lomat ovatkin jo monilla käynnissä, tsekkaa lähin paikka ojentaa kätesi.
Suomen Olutseura ry
Suomen Olutseura ry
Tämän näköinen Johanna oottelee Korjaamon terden edessä!
Suomen Olutseura ry
Suomen Olutseura ry
☀️ Perjantaina pyöräillään ja piknikoidaan olutaiheisesti!

🍻 Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat jäsenet! Jos kaveri ei ole vielä jäsen, tästä liittymään: https://suomenolutseura.fi/liity-seuraan/

🚲 Pyöräretkelle pyydämme ennakkoilmoittautumista, lisätiedot löydät oheisesta linkistä tai Fb-tapahtumasta.
https://suomenolutseura.fi/sos-piknikoi-ja-pyorailee/
Suomen Olutseura ry
Suomen Olutseura ry
Eilen laitettiin uutta Olutpostia urakalla kuoreen SOS:n hallituksen voimin. Lehdet toivottavasti saavuttavat jäsenistön jo huomenna!

Olutpostihan kuuluu vakioetuna Suomen Olutseuran jäsenyyteen, hoidamme postituksen omin pikku kätösin neljä kertaa vuodessa.

Jos et ole vielä jäsen, tästä liittymään 👉https://suomenolutseura.fi/liity-seuraan/
Suomen Olutseura ry
Suomen Olutseura ry
Perjantaina maistellaan etänä yhdessä juustoja ja olutta, ja kaikki maisteltavat löytyvät lähimmästä K-Citymarketistasi.*

Neljän kotimaisen oluen ja kolmen kotimaisen juuston menun maistattavat olutsommelier Maria Markus ja olutasiantuntija Anikó Lehtinen, ja linjoilla kuullaan myös Olvi Oyj:n toisen polven panimomestaria Silja Hylkistä.

Tervetuloa oppimaan makuparitusta!

*Jos et löydä täsmälleen samoja oluita ja juustoja kaupan hyllystä, nappaa mukaan saman tyylin vastaavat! Vaikka maistelu on suunniteltu tapahtumakuvauksessa annettujen mukaan, saat varmasti irti paljon myös omalla maistelusetillä.
Suomen Olutseura ry
Suomen Olutseura ry
🍺 Mikä on EBCU - European Beer Consumers' Union? Kyseessä on nimensäkin mukaisesti vuonna 1990 eurooppalainen oluenkuluttajien kattojärjestö, johon kuuluu tällä hetkellä 18 kansallista olutharrastajien yhdistystä.

🍺 Suomen Olutseura on osa EBCU:uun kuuluvaa Olutliittoa. Toisin sanoen suomalaistenkin olutharrastajien ääni kuuluu EBCU:ssa!

🍺 EBCU:n manifesti on nyt saatavilla myös suomeksi. Käy lukemassa tiivis kolmen kohdan periaatejulkaisu linkistä (skrollaa alas ja "lataa manifesti"), ja tutustu muutenkin EBCU:n sivuihin.

https://www.ebcu.org/manifesto/

SOS INSTAGRAM