Vuosikokous 9.4.2021

Suomen Olutseuran jäsenten sähköpostiin saapui viime perjantaina vuosikokouskutsu. Kokous järjestetään perjantaina 9. huhtikuuta...

Suomen Olutseuran uudet nettisivut on julkaistu!

SOS:n uudet sivut saatiin julki 25.3.2021. Kiva että löysit seuraamme. Tervetuloa ja kippis!

SOS FACEBOOK

Suomen Olutseura ry

Suomen Olutseura ry:n jäseneksi voi liittyä jokainen 18 vuotta täyttänyt hyvämaineinen henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.
Suomen Olutseura ry
Tervemenoa eilen startanneille Oulun Suuret Oluet - Pienet Panimot -festeille!

Suomen Olutseurasta paikalla tämän kesän SOPPeista tutuksi tullut tapahtumajyrä Jouko Luttinen. Jos bongaat SOS-paidan ja -lippiksen tai muuta seuran merkkiä, käy juttusilla!
Suomen Olutseura ry
Hoi kotipanijat, on taas valtakunnallisen kotiolutkilpailun aika. Viimeinen ilmoittautumis- ja oluiden toimituspäivä on 23. lokakuuta, mutta voit ilmoittaa oluesi kisaan vaikka heti. Oluiden toimituspaikat sijaitsevat Espoossa ja Piikkiössä.

Katso tarkemmat ohjeet linkistä (skrollaa sivu alas asti) 👇
Suomen Olutseura ry
🤔 Moni on varmasti miettinyt joskus oluthyllyn tai tuopin äärellä, onko myytävänä oleva juoma olutta nähnytkään.

🍻 Suomen Olutseuran puheenjohtaja Juha Sinisalo on oluen määritelmän suhteen liberaali, mutta jokin raja sentään löytyy! Liian tiukkoja määritelmiä tulisi kuitenkin välttää, koska meidän kuluttajien mieltymykset muokkautuvat ajan myötä.

🍺 Lue jutusta, mitä mieltä Juha on villihiivalla käytetyistä oluista ja ns. jääoluista, ja kommentoi alle, mitä et itse ainakaan määrittele olueksi. 👇
Suomen Olutseura ry
Olipa edessäsi litra, pintti tai gallona olutta, hyvää kansainvälistä oluen päivää!
Suomen Olutseura ry
Suomen Olutseura kiittää Suuret Oluet – Pienet Panimot Helsinkiä. Toivottavasti tilanteen niin salliessa nähdään elokuussa Turussa ja Oulussa ja syyskuussa Vantaalla!
Suomen Olutseura ry
Suomen Paras Olut -semifinalistit ovat selvillä! Yhteensä 89 olutta yli 400 kilpailuun osallistujasta selvisi tähän vaiheeseen. Lista on aakkosjärjestyksessä ja Suomen Paras Olut sekä sarjojen voittajat julkaistaan syyskuussa myöhemmin tarkennettavana ajankohtana.

Löytyytkö listalta omaa suosikkia? Jos ei, niin hyvin on aikaa maistella vaikka kaikki läpi ennen voittajan selviämistä!

SOS INSTAGRAM